Δευτέρα 13 Μαΐου 2013


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Στην τελευταία Φάση του Εκπαιδευτικού μας Προγράμματος πρόκειται να παρουσιαστούν οι Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες που σχεδιάστηκαν από τους καθηγητές ΠΕ4 και ΠΕ02 του νομού Ρεθύμνου αξιοποιώντας γνώσεις και εμπειρία που αποκτήθηκαν στην περίοδο εφαρμογής του Επιμορφωτικού Προγράμματος με τίτλο «Αξιοποίηση του Διαδραστικού Πίνακα στη Διδασκαλία: Πολυμεσικές Εφαρμογές και Διαδίκτυο, μέσα από Διαθεματικές Προσεγγίσεις»

Οι δραστηριότητες εστιάζουν, πραγματικά και εικονικά, σε σταθμούς και θέματα του Διδακτικού Μονοπατιού «Ρέθυμνο-Πηγές Αργυρούπολης» που χαράχτηκε για τις ανάγκες εφαρμογής της νέας γνώσης στο τοπικό περιβάλλον με ποικιλία διδακτικών παρεμβάσεων.

Η παρουσίαση των Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων προτείνεται να διαρκεί το πολύ 15 λεπτά και να ακολουθεί συζήτηση. Θα αρχίσει την ερχόμενη Πέμπτη 16/5/2013 στην αίθουσα της Φοιτητικής Εστίας «Ξενία» στις 17.30 για όσους δεν απαιτούν διαδραστικό πίνακα. Υπάρχει διαθέσιμος Η/Υ και projector. Όσοι από εσάς χρειάζεστε ιδιαίτερο περιβάλλον και υλικά, πέραν του Η/Υ, projector και διαδραστικού πίνακα, για να παρουσιάσετε τις δραστηριότητες που σχεδιάσατε, μεριμνήσετε σχετικά και συνεννοηθείτε μαζί μου (τηλ 6946500408 και kalath04mar@yahoo.gr).

Στην παρακάτω διεύθυνση μπορείτε να δηλώσετε την ημέρα που επιθυμείτε να κάνετε την παρουσίασή σας. Σε περίπτωση που χρειαστεί κι άλλη ημέρα παρουσιάσεων, αυτή θα καθοριστεί το Σάββατο 18/5 κατόπιν συνεννοήσεως.

https://docs.google.com/forms/d/15D1FHxU0V0d9_rrBRenCqqdDQj4KSnO7X0RhOnc03rI/viewform

 
Καλαθάκη Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.