Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Δηλώσεις και προγραμματισμός παρουσιάσεων εργασιών και συμποσίου για 29-5-2013



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως ξέρετε ξεκίνησαν χτες οι παρουσιάσεις των εργασιών των συναδέλφων  ΠΕ02 και ΠΕ04 στο χώρο Ξενία με χρήση quasi διαδραστικού πίνακα .
Δεδομένου ότι ο χώρος παρέχει τις αναγκαίες τεχνικές διευκολύνσεις και είναι διαθέσιμος χάρη στην ευγενική χορηγία από το Πανεπιστήμιο, θα μπορέσουμε να τον χρησιμοποιήσουμε και για τις επόμενες ημέρες που θα διατεθούν για τις παρουσιάσεις .
Συγκεκριμένα οι επόμενες παρουσιάσεις θα λάβουν χώρα στο ΞΕΝΙΑ ως εξής
Σάββατο 18-5-2013 και ώρα 9.30-13.30 &
Τετάρτη 29-5-2013 και ώρα 17.30-21.00
Για την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου και την λήψη  βεβαιώσεων η παρουσίαση εργασίας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση . Είναι επίσης  απαραίτητη η παρακολούθηση και συμμετοχή στην παρουσίαση των εργασιών των συμμετεχόντων για δύο τουλάχιστον ημέρες .
Υπάρχει η δυνατότητα για όσους επιθυμούν,  να γίνει ανάρτηση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που σχεδιάσατε στον ιστοχώρο http://semdiadrastikoi.blogspot.gr/  του επιμορφωτικού μας προγράμματος . Για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να συμπληρωθεί η φόρμα που έχει αναρτηθεί στο ιστότοπο από την αρχή του σεμιναρίου.
Εγώ και η κ. Καλαθάκη  αλλά και ο υπεύθυνος του ΕΚΦΕ είμαστε στην διάθεσή σας για να βοηθήσουμε στην οργάνωση και συμπλήρωση των πεδίων της φόρμας της εκπαιδευτικής δραστηριότητας,   που προτείνετε με την εργασία σας .
Μετά το τέλος των παρουσιάσεων , όπως συζητήσαμε σκοπεύουμε να κάνουμε ένα βραδυνό συμπόσιο . Για την καλύτερη οργάνωση των παρουσιάσεων αλλά και της εξόδου μας,  παρακαλώ όσοι δεν έχετε δηλώσει για την παρουσίαση, να συμπληρώσετε τα σχετικά πεδία  και αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο δείπνο τη Τετάρτη 29-5-2013 στην παρακάτω διεύθυνση:

https://docs.google.com/forms/d/15D1FHxU0V0d9_rrBRenCqqdDQj4KSnO7X0RhOnc03rI/viewform

Αναμένοντας να χαρώ τα πονήματά σας αύριο,  σας χαιρετώ στρατευμένοι μου συνάδελφοι
Αγγελική Καψάσκη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.